SİİRT / KURTALAN - Selahattin Eyyubi Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz öğrencilerine Kıbrıs Levke Üneversitesi Öğretim Üyesi Av.mehmet GÜNEŞ tarafından

YKS öncesi kalan zaman zarfında Neler yapılmalı ve sınav stresiylenasıl başa çıkılır konulu seminer verildi.

Öğrencilere kalan zaman zarfıda verimli ders çalışöma ve sınav sistemi ile ilgili önemli bilgilendirmalerde bulundu.

Nis

Okulumuz edebiyat öğretmenleri kontrolünde gerçekleştirilen ''Deneylerde kobay hayvanlar kullanılmalımı - Kullanılmamalımı ''

Konulu başlatılan 10 ve 11. sınıflar arası münazara yarışmasında 1. olan 11/D sınıfı öğrencilerine Ödülleri dağıtıldı.

Mrt

Mubarek Ramazan ayı Münasebetiyle Okulumuz öğremenlerinin tertibiyle Okulda iftar yemeğinde bir araya geldik

Mrt

Okulumuz Bünyesinde düzenlenen Sınıflar arası Voleybol turnuvasında derece alan sınıflara  okullumuzca ödülleri dağıtıldı

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar Günü Münasebetiyle Okulumuz Bayan öğretmen Çalışan  Arkadaşlarımızın

Gününü Öğretmenler odasında   Yapmış Olduğumuz Mütevazi Bir etkinle Kutladık.

May

2021-2022 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirdiğimiz 9. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına Kaymakam Bey ve tüm Kurtalanlı misafirlerimiz teşrif buyurmuşlardır.  Bilim fuarımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Bahar şenliği etkinliklerinden Beden Eğitimi hocalarımız tarafından voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Centilmence ve spor ahlakı ile geçen turnuvamızda; 1)10F, 2)9D, 3)12D dereceye giren sınıflar olmuştur. Kendilerini tebrik eder turnuvaya katılan tüm öğrencierimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzca Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Fırat LAÇİN ve Seda GÜRAN hocalarımız koordinatörlüğünde öğrencilerimiz tarafından şiir ve kompozisyon okunarak coşkuyla kutlandı.

9A    6-5   9D

10A  3-9   10F

9E    3-4   10B

9C    1-3   10C

9D sınıfının yerli malı haftasından bir kaç kare fotoğraf

Okulumuz 9B sınıfının yerli malı haftasına ait bir kaç kare fortoğraf

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yapılan Kurtalan geneli liseler arası futbol turnuvasında okulumuz şampiyon olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tüm oyuncularımızı da tebrik ederiz.

Belki formamız yoktu ama gönlümüz yeter !

Ekm

Belki formamız yoktu ama gönlümüz yeter !