SİİRT / KURTALAN - Selahattin Eyyubi Anadolu Lisesi

Selahattin Eyyubi Anadolu Lisesi

CUMHURİYET MAH. ETHEM SANCAK CAD. NO 13 İÇ KAPI NO 1 KURTALAN / SİİRT
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sistemini çağdaş medeniyetler arasında zirveye taşımayı hedefleyen ve güçlü bir Türkiye yaratmayı ilke edinen, akılcı düşünen, hayatı yorumlayabilen, ezberden kaçınan, eleştirel bir bakış açısına sahip ve sürekli daha iyiyi hedefleyen, çevre bilincine sahip canlıları ve doğayı koruyan, çalışmalarıyla çevresine örnek olmayı amaçlayan, adaletli ve yüreği sevgi dolu özgür bireyler yetiştiren bir eğitim kalitesi olmaktır.
Misyon
Biz Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi olarak adalet ve demokratik bir çizgide öğrencilerimizin; evrensel etik değerler çerçevesinde yaratıcı ve özgür düşünen, öğrenmeyi öğrenen, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, açık fikirli, rekabetçi, ekip çalışmasıyla sürekli gelişmeye inanan ve başarıyı hedefleyen öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamaktır.
08:15/15:35
İngilizce-Almanca